لونا کلاسیک با نماد LUNC توکن بومی بلاک چین ترا (Terra) است که در سال ۲۰۱۸ عرضه شد. در جریان سقوط استیبل کوین UST در مه ۲۰۲۲ جامعه ترا تصمیم گرفت یک بلاک چین جدید ایجاد کند که ترا ۲ (Terra ۲.۰) نام گرفت. پس از آن، توکن اولیه لونا (LUNA) به لونا کلاسیک ریبرند شد.
ترا (Terra) در سال ۲۰۱۸ توسط دو کوان (Do Kwon) و دنیل شین (Daniel Shin) تأسیس شد و میننت خود را در سال ۲۰۱۹ راهاندازی کرد. هدف کوان و شین از ساخت شبکه ترا این بود که به کاربران ثبات ارزهای فیات را در قالب ارزهای دیجیتال ارائه دهند و در عین حال از قدرت تکنولوژی بلاک چین برای تراکنشهای سریع و مقرونبهصرفه استفاده کنند.
این دو بنیانگذار همچنین هدف گسترش پذیرش بلاک چین را در میان عموم داشتند. شرکت ترا الاینس (Terra Alliance) از شبکه ترا پشتیبانی میکند. بلاک چین ترا در آن زمان شامل دو بخش مهم بود: استیبل کوین UST و ارز دیجیتال لونا (LUNA).
ترا (Terra) زمانی یک اکوسیستم ارز دیجیتال ۴۰ میلیارد دلاری بود که در ماه مه ۲۰۲۲، در یکی از بزرگترین فروپاشیهای تاریخ کریپتو سقوط کرد و پیامدهای مخرب زیادی برای دیگر پروژههای ارز دیجیتال داشت.
پس از سقوط ترا و نابودی ارزش بازار میلیاردی آن طی مدتی کوتاه، بسیاری از ارزهای دیجیتال افت قیمت شدیدی تجربه کردند، برخی از پروژههای فعال نیز در پی سقوط ترا ضرر کرده یا ورشکست شدند و بازار وارد یک زمستان کریپتویی طولانیمدت شد.
در آن زمان ارزش توکن UST، که زمانی بزرگترین استیبل کوین الگوریتمی بود و توکن دوقلوی آن لونا، که قرار بود قیمت استیبل کوین UST را تثبیت کند، در عرض یک هفته تقریباً به صفر رسید.